Hva er en digital minneside?

Minnesiden er et eget dedikert og verdig sted for å minnes den avdøde. For de som ønsker kan linken til minnesiden enkelt deles via e-post, Facebook og andre sosiale medier. På denne måten får flere glede av minnesiden. Familien utpeker selv hvem som skal være administrator.

Hva kan man bruke minnesiden til?

Den nærmeste familien kan bruke minnesiden til å skrive livshistorien, trekke frem hendelser og bilder fra den avdødes liv, som de ønsker å dele med andre. Man kan også legge til et profilbilde. På minnesiden kan det også være fint å oppfordre andre til å gi minnegave, skrive minneord og tenne et lys.

Minneord

Mange venner og familie vil føle det godt å få være delaktig ved å skrive en hilsen eller noen ord til minne om den avdøde. Det å skrive er for noen en del av sorgprosessen, enten det er i forbindelse med dødsfallet eller i ettertid, ved for eksempel minnedager.

Tenn et lys

For noen er det vanskelig å finne ord, men man ønsker allikevel å vise sin støtte. Det kan da føles godt å tenne et lys som symboliserer omtanke.

Galleri

Her kan dere lage en fin samling av bilder, video og musikk til minne om den avdøde. La flere sende inn bidrag og del de gjerne med venner og familie.

Om begravelsen

Vi hjelper dere med å legge inn praktisk informasjon om seremonien og minnesamværet. Det kan være informasjon om tidspunkt, veibeskrivelse med kart, og informasjon vedrørende blomster og/eller gaver.

Gi en gave eller bestill blomster

På minnesiden er det enkelt for alle å gi sin gave til et veldedig formål eller bestille blomster til seremonien. Betalingen gjøres med kort, og som pårørende får dere en oversikt over hvem som har gitt gaver.

Programblad og minnebok

Det kan være fint å legge programbladet tilgjengelig på minnesiden. Lages det en minnebok fra seremonien kan den vises på minnesiden.

Et trygt sted

Som pårørende administrerer dere minnesiden og kan selv velge å godkjenne alle kondolanser som skrives. Minnesiden driftes av profesjonelle leverandører med høy grad av IT-sikkerhet. Minnesiden avsluttes når dere ønsker det.

Minneside Alva Hansen

Kontakt Oss
x